Team / 1 minuut leestijd, door Jan Henkes

Even voorstellen: Margriet

Margriet is begin 2021 bij ons begonnen. Als freelance online business manager houdt ze zich bij Jannes & Mannes bezig met de financiële administratie en social media planning. Dat kun je zeker aan haar overlaten, want structuur is haar middle name.

“Ik ben ruim drie jaar geleden voor mezelf begonnen en nog steeds ontzettend blij met deze keuze. Ik werk met veel verschillende bedrijven samen en kan daardoor overal een kijkje in de keuken nemen. Daardoor leer ik steeds nieuwe tools en workflows kennen, omdat elk bedrijf op een andere manier werkt. Bij Jannes & Mannes kwam ik in aanraking met de mail app Front (enorm fijne tool; heel overzichtelijk en tijdbesparend) en ik heb de communicatietool Slack herontdekt.”

Via via kwam Margriet eind 2020 in contact met Jan en dat klikte meteen heel goed. Jan houdt net als Margriet van gestructureerd werken en dat was bij de overdracht direct merkbaar. Omdat Margriet haar werk vrijwel altijd op afstand uitvoert, is er niet vaak direct contact met elkaar. Toch voelde Margriet zich onderdeel van het team van Jannes & Mannes, ook al duurde het een jaar om elkaar in het echt te ontmoeten.

Wat je verder nog moet weten over Margriet? Ze is mama van Koos en woont samen met haar vriend Neal in Haarlem. Ze heeft een passie voor minimalisme en ontspullen. Het liefst is ze de hele dag bezig met structureren, opruimen en spullen herorganiseren. Zelfs de apps op haar telefoon staan op kleur gesorteerd. Ze heeft bovendien nog een tweede bedrijf waarin ze – de naam zegt het al – vooral bezig is met structuurmaken, De Structuurmakers.

Jan Henkes


070 219 25 88

Eerdere artikelen