Dynamics Portal

Werk slimmer samen

Collega's, partners en klanten werken efficiënter dankzij data uit Microsoft Dynamics.

Data delen met verschillende doelgroepen

'Dynamics' is een lijn van CRM- en ERP-oplossingen van Microsoft in de cloud. Een Dynamics portal stelt je in staat om informatie over bijvoorbeeld sales, marketing, HR of finance te delen met en te laten bewerken door specifieke gebruikers. Je biedt klanten, medewerkers of externe partners meer transparantie, inzicht en controle. Een Dynamics portal is erg veelzijdig. Je kunt bijvoorbeeld je offertes, support tickets, maar ook campagnes managen. Met een Dynamics portal kun je ook resellers in staat stellen om offertes te maken of producten te bestellen voor hun eigen klanten, zonder dat ze daarbij in een saaie, standaard Microsoft-omgeving terechtkomen.

Wij helpen je graag om je Dynamics portal inhoudelijk en qua gebruikservaring te laten aansluiten bij de wensen van jouw organisatie en die van de beoogde doelgroep. Zo sluit de manier waarop je data met doelgroepen deelt, dus volledig aan bij de merkwaarden van jouw bedrijf. Je deelt je data in een omgeving die je met onze hulp volledig naar je hand zet. Met een gebruiksvriendelijke, organisatiespecifieke Dynamics portal heb jij dus precies in de hand hoe, wat, wanneer en met wie je essentiële data deelt.

De voordelen van een eigen Dynamics portal:

Werk samen

Klanten, medewerkers of partners krijgen toegang tot een portal met een mooi design en een goede user experience (in tegenstelling tot PowerApps Portals)

Bespaar veel werk

Met een digitaal ordersysteem dat aansluit op Dynamics bespaar je je medewerkers veel handmatig werk

Meer klantenbinding

Zorg voor meer klantenbinding, door je klanten de mogelijkheid te bieden om op een gemakkelijk manier online zelf dingen te regelen

Waarom een eigen Dynamics portal?

Een goed alternatief voor Powerapps Portals en andere manieren van data-ontsluiting

'PowerApps Portals (de standaard Microsoft-oplossing voor data portals) ziet er erg basaal en zelfs onaantrekkelijk uit: dat past niet bij de manier waarop jij jouw bedrijf wenst te profileren richting je klanten en je partners.

PowerApps Portals biedt niet voldoende flexibiliteit: De standaardmogelijkheden voor het delen van data zijn beperkt, en in plaats van je processen in te richten naar de beperkingen van de software, wil je graag dat de software zich conformeert aan jouw wensen en behoeften.

PowerApps Portals is te duur: de licentiekosten zijn hoog, en een implementatiepartner kan al snel erg prijzig worden.

PowerApps Portals is niet te combineren met data uit andere software die in de organisatie gebruikt wordt: je wil graag dat alle systemen die je gebruikt met elkaar kunnen communiceren en elkaars data kunnen uitlezen en/of aanvullen.

Er komen veel orders binnen via de telefoon, e-mail of fax: medewerkers moeten deze orders handmatig in het systeem invoeren, en je wil die capaciteit graag op een andere manier kunnen inzetten.

Er worden intern en extern veel privacygevoelige gegevens verstuurd via e-mail: dit is erg lastig beheersbaar en lastig te controleren, terwijl jij graag AVG-proof met de data van je klanten omgaat.

Concurrenten bieden al een portal voor hun doelgroep: Wat vandaag goed werkt, doet dat morgen misschien niet meer zo goed. Jij vindt dat stilstand achteruitgang is, en daarom laat jij je organisatie graag iets vooroplopen op de huidige standaard.

Een eigen Dynamics Portal in vier stappen:

01

Processen in kaart brengen

We beginnen bij jou, je organisatie en je werkprocessen. Jij bent immers meester in je vak en jij weet van de hoed en de rand. Daarom vragen we je het hemd van het lijf om jouw organisatie te leren kennen en goed te begrijpen.

02

Advies

Nu we je organisatie kennen, kunnen we je adviseren over hoe we je Dynamics portal kunnen optimaliseren en wat daarvoor nodig is. We slaan het plat, maken onderscheid tussen de kern en de 'nice-to-haves' en vormen zo een duidelijke route naar een heldere eindbestemming.

03

Implementeren

We ontwikkelen een eerste versie van de Dynamics Portal. We beginnen klein en leveren zo snel mogelijk op, om al in een vroeg stadium de toekomstige gebruikers van de Dynamics portal bij de ontwikkeling ervan te kunnen betrekken.

04

Itereren

Na de evaluatie van de eerste versie hebben we lessen geleerd uit de praktijk. Met dit inzicht kunnen we verder ontwikkelen, zodat de stip op de horizon steeds dichterbij komt.

Waarom je voor ons kiest:

Analytisch

Het doorgronden van de processen van jouw bedrijf is de basis van ons werk. Daarom brengen we aan het begin van het traject de werking van de organisatie in kaart. Dat doen we door goed naar je te luisteren en processen te observeren.

Inlevingsvermogen

Om je goed van dienst te zijn, moet er oog zijn voor de mens; de gebruiker van de software. Wij komen niet van buitenaf onze visie opleggen, maar zijn intrinsiek gemotiveerd om je te helpen om je werk goed te kunnen doen.

Pragmatisch

Als we eenmaal een aanpak hebben geformuleerd, maken we snel de stap naar de uitvoering van die aanpak. Onze iteratieve werkwijze heeft als voordeel dat je snel resultaat zien van ons werk.

PeterConnects Partner Support

Een uitgebreid Dynamics Portal met soepele systeemkoppelingen

Bekijk de case

Wil jij ook graag een Dynamics portal die past bij de wensen en behoeften van jouw gebruikers?

Neem contact met ons op en ontdek onze oplossingen voor jouw specifieke databehoeften.

070 219 25 88