Wij maken met digitale oplossingen jouw werk
leuker, makkelijker en efficiënter

Ons team van programmeurs en ontwerpers helpen je bij jouw technische uitdagingen. Wij laten graag onze expertise los op jouw web portal, online dienst, website of (mobiele) applicatie.

Alles wat je nodig hebt

Jannes & Mannes focust op waar ze goed in is

Advies & Consultancy

Na 10 jaar durven we in alle bescheidenheid wel te zeggen dat we veel weten, veel geleerd hebben en natuurlijk veel gemaakt hebben. We adviseren je daarom graag over het automatiseren van processen of het bouwen van online oplossingen.

Design & Front-end development

Onze missie is: sterk zijn in design én techniek. Beide disciplines zijn in de kern van Jannes & Mannes vertegenwoordigd. We helpen je dus graag met het vertalen van je visuele identiteit naar online. Het resultaat hiervan moet voelbaar een combinatie van goed design en sterke techniek zijn.

Webdevelopment

Wij houden van uitdagingen: hoe meer koppelingen, afhankelijkheden en business-logica, des te interessanter wij het vraagstuk vinden. Bij Jannes & Mannes ontwikkelen we webapplicaties die snel, gebruiksvriendelijk en robuust zijn, gebouwd op basis van bewezen principes en actuele technologie.

Data & Integraties

Elke organisatie gebruikt data die vaak in verschillende systemen zitten. Het koppelen en structuren van deze informatie kan je veel nieuwe inzichten geven en werk besparen. Wij koppelen CRM systemen (bijv. SalesForce, Microsoft Dynamics, Teamleader, Hubspot), administratiepakketten (bijv. Afas, Exact, King, Moneybird), payment service providers (bijv. Adyen, Mollie, Ingenico), project management tools (bijv. time tracking, planning, agenda’s) en maatwerk systemen (bijv. maatwerk ERP systemen).

Security & Privacy

Het besef van het belang van privacy en veiligheid wordt steeds groter. Terecht, vinden wij. We helpen graag om dit bewustzijn ook binnen jouw organisatie te laten groeien en de risico’s in beeld te brengen. Veiligheid en privacy gaat over meer dan voldoen aan de eisen van de AVG en een cookiemelding op de website.

Service & Onderhoud

We onderzoeken graag nieuwe technieken en experimenteren veel. Maar betrouwbaarheid en veiligheid staan voorop bij het hosten en onderhouden van webapplicaties. Daarom leveren we onze diensten op in een omgeving die bewezen betrouwbaar en veilig is. Of je nu te maken hebt met grote bezoekersaantallen, privacy gevoelige informatie of kritieke bedrijfsprocessen – wij helpen je graag.

Ons team

Jan

Oprichter / Lead developer

Jorn

Front end developer

Rose

Back end developer

Koen

Digital designer

Rochelle

Front end developer

Ferry

Digital designer

Bart

Back end developer

Marit

Front end developer

Een selectie van onze opdrachtgevers

PeterConnects
DQ&A
Garvo
Pereira Consultants
Seepje
Paardenarts.nl