Tech voor designers

Jouw visual design verdient de beste technische realisatie

Je eigen development team, maar dan zonder de bijbehorende zorgen? Die rol vervullen we graag voor je. We helpen je om jouw design tot leven te brengen, en geven je het vertrouwen dat jouw ontwerp gerespecteerd wordt. Zo zorgen we samen voor een tevreden opdrachtgever.

Maak kennis met je nieuwe development team

Als ontwerper weet je als geen ander hoe belangrijk het design van een website is. Jij steekt veel tijd in een goed visual design, dus de technische realisatie moet daar wel bij aansluiten. Ons team assisteert je graag bij het realiseren van websites naar jouw ontwerp. Het liefst gaan we een langdurig partnerschap met je aan, waarbij je kunt rekenen op commitment van jouw externe development team.

Wat je van ons mag verwachten

Een developer die jouw uitdagingen snapt

Als ontwerper wil je niet alleen dat jouw ontwerp gerealiseerd wordt. Je wilt kunnen vertrouwen op een development team dat ook jouw vak begrijpt. Zo denken we bijvoorbeeld met je mee over de interactie met bezoekers en zorgen we dat de technische realisatie jouw ontwerp dient, in plaats van in de weg staat.

Sterk maatwerk

Wij doen niet aan design templates. Wat je van ons krijgt, past precies bij wat jij wil. Geen concessies dus, maar degelijk maatwerk. Zo weten we zeker dat jouw nieuwe website gemakkelijk een paar jaartjes mee kan en dus ook een goede basis biedt om op door te ontwikkelen.

Gebruiksvriendelijk beheer

Wij zorgen dat het beheer van de nieuwe website zo min mogelijk handelingen vergt. Zowel de ontwerper als de redacteurs van de website hoeven zich alleen nog maar te bekommeren om hun eigen specialisme. Ons intuïtieve CMS helpt dus niet alleen jou, maar ook je opdrachtgever om in zo min mogelijk tijd een geweldig resultaat neer te zetten.

In vier stappen naar een goede technische realisatie van jouw design

01

Offerte

Op basis van een visueel ontwerp, mockup of wireframes maken wij een offerte voor jouw opdrachtgever, maar je kunt ons ook al eerder bij het proces betrekken, zodat we technische vragen voor je kunnen beantwoorden.

02

Development

Als jouw ontwerp klaar is starten wij met het bouwen. Tijdens de overdracht lopen we er samen doorheen. We gebruiken ook een checklist om te zorgen dat het design compleet is met states, tekst stijlen, enzovoorts.

03

Implementatie

We leveren de website op in een testomgeving en we instrueren jou (en/of je opdrachtgever) in het gebruik en de werking van het CMS. Uiteraard geven we jou als ontwerper de mogelijkheid om de site te controleren, voordat je opdrachtgever er een blik op werpt.

04

Service en onderhoud

We snappen dat je als ontwerpbureau niet zit te wachten op technische vragen en functioneel onderhoud. Dat nemen we graag voor je uit handen. Nazorg en support kunnen we direct aan je opdrachtgever leveren, uiteraard met respect voor de onderlinge verhoudingen.

Waarom je voor ons kiest

Developers met gevoel voor design

Dankzij onze expertise in UX, UI én development zijn onze oplossingen altijd 'menselijk'. Gemakkelijk te begrijpen, eenvoudig in gebruik en compatibel met verschillende gebruiksscenario's.

Persoonlijk contact

Ons team is klein en gedreven. De positieve energie die we in ons werk steken is voelbaar, we mikken op een persoonlijke band en werken graag met je samen op een manier waarop we elkaar versterken.

Partnerschap

We zien elke samenwerking als een partnerschap. Dat vraagt actieve committent van ons, maar ook van onze opdrachtgevers. Zo halen we het beste in elkaar naar boven, en krijgt jouw klant écht waar voor zijn geld.


Een greep uit onze samenwerkingspartners

Deze designers gingen je voor

Lees meer over onze soepele, vruchtbare samenwerkingen met Studio Het Mes en andere designers die regelmatig een technisch beroep op ons doen.

Bekijk de case

Welke technische uitdaging heb jij voor ons in petto?

Je mag op ons rekenen: een gecommitteerde, ervaren partner voor de technische realisatie van de websites die jij voor jouw klanten ontwerpt.

070 219 25 88
Jannes & Mannes zoekt een allround webdeveloper