Websiteontwikkeling

Hoe je online een onuitwisbare indruk maakt

Een moderne en functionele website waar jouw doelgroep blij van wordt.

Full service website ontwikkeling

Effectieve websites hebben een specifiek doel. Ook passen ze bij een specifieke doelgroep. Dit zijn dan ook de eerste vragen die we je stellen. Wat je van ons mag verwachten is immers meer dan alleen ‘een website’. Wij hebben het liever over een passende oplossing voor jouw specifieke behoefte. We willen dat jouw organisatie er beter van wordt, op verschillende vlakken. Denk bijvoorbeeld aan vindbaarheid, merkbeleving, merkbekendheid, informatieverstrekking en omzetverhoging.

Wat je van ons mag verwachten

Design met een hoofdletter (én met kleine letters)

Met een nieuwe website zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online goed voor de dag komt. Veel hangt daarbij af van wat je ziet. In één oogopslag, maar ook wanneer je wat dieper graaft. Design gaat immers ook over details. De website die we voor je maken, sluit naadloos aan op jouw merkidentiteit. We kietelen de verbeelding van je doelgroep, maar laten zo min mogelijk aan het toeval over.

Sterk maatwerk

Wij doen niet aan design templates. Wat je van ons krijgt, past precies bij wat jij wil. Geen concessies dus, maar degelijk maatwerk. Zo weten we zeker dat jouw nieuwe website gemakkelijk een paar jaartjes mee kan en een goede basis biedt om op door te ontwikkelen.

Gebruiksvriendelijk beheer

Het beheer van jouw nieuwe website vergt zo min mogelijk handelingen. Als redacteur hou je je bezig met waar jij goed in bent; tekst en beeld. Ons intuïtieve CMS helpt je om dat in zo min mogelijk tijd spits te krijgen, en toch een geweldig eindresultaat neer te zetten.

In vier stappen naar een gewenst resultaat

01

Kick-off

We organiseren een creatieve sessie bij jou of bij ons op kantoor, waarin we de kaders van de opdracht op een visuele manier uitwerken. Denk daarbij aan de doelstellingen, de kernwaarden, de boodschap en de doelgroep. Vervolgens werken we deze input uit, door een blauwdruk voor de website te creëren.

02

Ontwerp

Met de blauwdruk in de hand, werken we vervolgens de vorm en functionaliteit van de website uit. De website moet aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker; doen wat er gevraagd wordt, overzicht bieden en met zo min mogelijk omwegen de juiste informatie presenteren.

03

Development

We gebruiken geavanceerde technieken om een snelle, stabiele en slimme website voor je neer te zetten. Met ons CMS zorgen we er vervolgens voor dat het maken of aanpassen van tekst en beeld een makkie wordt. Voordat je nieuwe website gelanceerd wordt, willen we zeker weten of 'ie tegen een stootje kan. Daarom testen we je website uitgebreid op veiligheid, functionaliteit en natuurlijk ook op mobiele devices.

04

Service en onderhoud

Zodra jouw nieuwe website online staat, zorgen we ervoor dat deze up to date blijft. Beveiligingsupdates en het waarborgen van de toegankelijkheid verdienen immers minstens zoveel aandacht als de ontwikkeling van een website. Mocht je vragen hebben, of er gaat onverhoopt iets fout? Dan staan we uiteraard voor je klaar.

Waarom je voor ons kiest

Korte lijntjes

Ons team bestaat uit verschillende experts met elk hun eigen specialiteiten. Bij ons heb je direct contact met de mensen die jouw website aan het ontwikkelen zijn. Onze programmeurs zijn prima in staat om jouw vragen juist te interpreteren en - nog belangrijker - op een begrijpelijke manier te beantwoorden.

Kwaliteit

Kwaliteit is in onze ogen een resultaat van gelijkwaardig partnerschap. We staan naast je, zodat we samen het einddoel kunnen bereiken. Dat werkt beter dan op afstand aanwijzingen naar elkaar schreeuwen. Alle beslissingen die we maken, zijn goed onderbouwd en worden op voorhand met je besproken. Daarnaast zijn onze diensten toekomstbestendig, en hanteren we (meetbare) kwaliteitseisen.

Partnerschap

Wat ons betreft gaan we voor de lange termijn. Als we op elkaar kunnen bouwen, vloeien daar betere resultaten uit voort. Wij kijken graag verder dan de neus lang is en geloven niet in korte termijnoplossingen. In plaats daarvan investeren we in jou, in kwalitatieve, duurzame oplossingen en - het allerbelangrijkst - in een gelijkwaardige relatie waar iedereen van profiteert.

Seepje

Lees hoe wij Seepje helpen haar online doelstellingen te bereiken met een dynamische website die continu beter wordt

Bekijk de case

Hoe daag jij ons uit?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw doelgroep de beste online ervaring kunnen bieden.

070 219 25 88