Team / 1 minuut leestijd, door Jan Henkes

Even voorstellen: Jorn

Ontmoet Jorn Henkes

Jorn werkt sinds 2015 bij Jannes & Mannes, eerst als freelancer en sinds 2016 vast in dienst als front-end developer. Jorn is geboren in Den Haag en opgegroeid in Zwolle. Op de middelbare school kwam hij in aanraking gekomen met programmeren en dat bleek een succes.

“Ik heb aan de kunstacademie in Den Haag een opleiding tot grafisch ontwerper gevolgd. Na mijn studie werkte ik als grafisch ontwerper, maar het programmeren bleef mijn interesse wekken. Toen mijn broer Jan op zoek was naar een front-end developer, ben ik bij Jannes & Mannes gaan werken. Dat beviel (en bevalt) heel goed.”

Het is heel fijn om te werken aan uiteenlopende opdrachten. Doordat we een klein team zijn is het contact met de klant en ontwerpers heel direct en dat maakt het werk mooi. En ik kan mijn achtergrond als grafisch ontwerper nog steeds inzetten in mijn werk. Het helpt namelijk bij het vertalen van een ontwerp naar een werkende website.

We nemen bij Jannes & Mannes graag de tijd om te innoveren. Zo werken we de laatste tijd steeds meer met een aparte front-end van websites, met een los CMS. Op dat gebied valt heel veel te leren en ontdekken. Ik ben daarnaast veel met snelheidsoptimalisaties bezig geweest; hoe kun je een site zo snel mogelijk tonen aan de gebruiker. Een behoorlijk complexe wereld, maar we worden er steeds beter in.”

Wat je verder nog moet weten over Jorn? Hij is vader van Felix en Veerle. Hierdoor soms met kleine oogjes aan het werk, maar altijd met heel veel plezier. Hij bouldert (klimt) graag en is regelmatig buiten te vinden.

Jan Henkes


070 219 25 88

Wil je ook bij Jannes & Mannes werken?

Eerdere artikelen