Team / 1 minuut leestijd, door Rochelle Brightwell

Even voorstellen: Jan

Jan Henkes is oprichter van Jannes & Mannes en al sinds zijn 12e (!) bezig met het bouwen van websites. Jan is voornamelijk backend webdeveloper en werkt aan het functionele deel van websites en webapplicaties. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een groot deel van de bedrijfsvoering en zorgt hij dat processen binnen J&M effectief en efficiënt verlopen.

Jan is opgegroeid in Zwolle en in Den Haag gaan studeren. Na een propedeuse Interactive Media & Design en een half jaar Bedrijfseconomie, besloot hij in 2008 volledig voor Jannes & Mannes te gaan.

“Doordat we een klein team zijn, met veel expertise, kunnen we heel afwisselende en mooie projecten verzorgen. Ons vakgebied wordt bovendien steeds meer volwassen en door de Corona crisis hebben de digitale vaardigheden van mensen een boost gehad. Cyber security is een onderwerp dat me persoonlijk interesseert, maar ik ben ook veel bezig met workflow automation en het standaardiseren van API koppelingen.”

Naast zijn werk is Jan een enorme lekkerbek en houdt erg van koken en (uit)eten. Zijn smaak loopt uiteen van dim sum in China Town tot sliptongetjes bij zijn favoriete vistent in Katwijk. Hij is daarnaast een enorme muziekliefhebber en stapt graag op zijn racefiets.

Rochelle Brightwell


070 219 25 88

Wil je ook bij Jannes & Mannes werken?

Eerdere artikelen