Méér dan vanzelfsprekend

Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Vanzelfsprekendheden als je als front-end developer of back-end developer een nieuwe werkplek zoekt. Moet de vraag dan ook niet zijn wat een werkplek je nog meer te bieden heeft? Uitgedaagd worden, kunnen spelen met nieuwe technieken en niet alleen websites of applicaties ontwikkelen, maar vooral ook jezelf? Deze zaken zijn minstens zo belangrijk. Niet altijd in dezelfde balans overigens. Niets is immers zo veranderlijk als de mens. Juist daarom is flexibiliteit van je werkgever even belangrijk als de flexibiliteit die een werkgever van jou vraagt. Of je nu aan het begin van je carrière staat, of al een poosje meeloopt in de ontwikkelarij: bij Jannes & Mannes begrijpen we dat jouw keuze voor een werkplek grotendeels afhangt van het feit of je samen de juiste balans kunt vinden. Hebben we de spijker op de kop geslagen? Lees dan vooral even verder.

Ons werk

Bij Jannes & Mannes ontwikkelen we websites en webapplicaties voor middelgrote bedrijven en organisaties. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk WordPress thema’s en Laravel webapplicaties. Onze klanten zijn gevestigd door heel Nederland (en een enkeling daarbuiten). Aan wie moet je dan denken? Bijvoorbeeld Seepje, Monochrome Watches, DQ&A, Garvo, PeterConnects en TSG. Onze mensen draaien veelzijdige projecten, dragen veel verantwoordelijkheid en werken niet alleen achter de schermen: de kwaliteit van een project staat of valt immers met een juiste vertaling richting opdrachtgever.

Waarom je kiest voor Jannes & Mannes

Kenmerkend voor ons bedrijf zijn ons kleine, geëngageerde en gedreven team en onze informele werksfeer. Een zekere mate van nuchterheid is één van onze wapenfeiten. Het is goed om van jezelf te kunnen zeggen dat je werk waarschijnlijk niet de wereld zal veranderen. Het leven van je klant én zijn of haar klanten een stuk aangenamer maken met behulp van goede websites en applicaties, dat is wat ons betreft wél een goed begin. Of we te laag mikken? Nou, dat lijkt ons niet: daarvoor zijn er simpelweg nog veel te veel slechte websites en webapplicaties in de omloop. Today, the web, tomorrow, the world!

Help jij ons graag de wereld iets prettiger te maken?
Bekijk onze vacatures en klim in de pen!

Solliciteer voor back-end developer Solliciteer voor front-end developer

Waar je aan mee gaat werken

Monochrome Watches

Monochrome Watches

Een website met een wereldwijd publiek en continu een vinger aan de pols

Evry

Een website met doelgroepspecifieke productpresentaties

Seepje

Een dynamische website die continu beter wordt

OLCO

Een website waarin projectpagina’s de show stelen
Deel dit artikel

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende artikel

Help, mijn website is gehackt!

Lees het artikel