Front end development en user interface design

Wij hebben sinds onze oprichting veel ervaring met het meewerken aan grote webapplicaties in verschillende programmeertalen. We hebben in die tijd een aantal volledige user interfaces ontwerpen en ontwikkeld maar ook op kleiner niveau meegewerkt.

Om even wat termen er in te gooien: HTML5, CSS3, JavaScript (Vue.js, React.js, Express.js, Meteor, jQuery), GULP, Webpack, Bootstrap, Foundation, Material design, Twig, Handlebars, Razor C#, CSHTML, browsersync, lodash, etc, etc.

We zijn gewend om bij software projecten met de Scrum methode te werken en hebben zelfs een aantal gecertificeerde Scrummasters in ons team.

Ben je op zoek naar een team met sterke user interface designers en front-end developers? Wij schrikken niet van een nieuwe programmeertaal of template engine. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen je eventueel ook voorzien van een aantal referenties van andere software ontwikkelaars.

Op zoek naar goede front-enders en UI designers?

Bel Of laat een bericht achter

Onze klanten over ons

Dat de techniek van een website bij Jannes & Mannes in goede handen is, ervaar je niet alleen aan het feit dat ze veel kunnen customizen aan de voorzijde. Alles wat we qua design wilden, was technisch realiseerbaar. Een tweede grote voordeel merkten wij vanaf de eerste dag dat we er zelf mee gingen werken. De manier waarop zij de backend van Wordpress voor ons hebben ingericht is praktisch, overzichtelijk en intu├»tief. Je weet precies waar je alles moet zoeken, zodat je zoveel mogelijk van de content volledig naar je eigen wens kunt invullen. Nooit meldingen van updates of nieuwe versies: dat vangen ze met hun onderhoudsabonnement automatisch af. Je werkt dus niet alleen effici├źnt, maar ook altijd veilig. De techniek is altijd up to date en dat geeft een goed gevoel.

Miriam Swaans
Swaans Communicatie

Onze specialisaties voor software engineers

User interface design
Front-end development