Wat is er nodig voor een website die zijn werk doet?

We zouden kunnen zeggen: ”Je hoeft ons alleen maar te bellen”, maar zo gemakkelijk maken we ons er niet vanaf. Een website die zijn werk doet heeft namelijk meer nodig dan een goede grafische schil en een betrouwbaar technisch fundament.

Waarom & wie

Een degelijke website begint met een specifiek doel en past bij een specifieke doelgroep. Je zult merken dat dit dan ook de eerste vragen zijn die we je stellen. Ons eindproduct is namelijk niet zozeer ‘een website’, maar liever een passende oplossing voor een specifieke behoefte. We willen dat jouw organisatie er beter van wordt, of het nu om vindbaarheid, merkbeleving, merkbekendheid, informatieverstrekking of omzetverhoging gaat.

Wat & wanneer

Als duidelijk is waarom en voor welke eindgebruiker we aan de slag gaan, bepalen we wat we precies gaan maken. Dit kan een nieuwe website of app zijn, een update van een bestaande site, maar ook een koppeling tussen verschillende informatiesystemen en/of databases. We werken transparant, dus we houden je gedurende het bouwproces regelmatig op de hoogte. Daarnaast werken we graag met concrete afspraken, zowel qua inhoud als qua tijdspad. Zo weet je als opdrachtgever van tevoren waar je aan toe bent en doen er zich zo min mogelijk verrassingen voor.

Hoe & hoeveel

Voor complexe maatwerkoplossingen gebruiken we frameworks als Laravel en Node.js Express. Hiermee kun we precies bouwen wat jij wilt. Voor minder complexe oplossingen maken we graag gebruik van content management systemen (CMS) zoals WordPress. Deze zoekmachinevriendelijke systemen worden wereldwijd veel gebruikt. Ze zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en worden continu doorontwikkeld. Zo heb je veel waar voor je geld, zonder dat je de hoofdprijs betaalt. En zo komen we gelijk bij een andere belangrijke eigenschap van onze producten; ze zijn misschien niet goedkoop, maar wel een góéde koop. Tenminste, als we onze klanten mogen geloven.

Wat daarna?

Vroeger kwam het nog wel eens voor dat je een site liet bouwen, die vervolgens zonder onderhoud jarenlang probleemloos draaide. Tegenwoordig ligt dat iets anders. Wij updaten je site regelmatig, zodat ’ie goed blijft werken. Dit doen we zodat je site goed blijft werken op de talloze platforms en browsers die in omloop zijn. Daarnaast moet de veiligheid van zowel de gegevens als de gebruikers van je website gegarandeerd worden. Brute force attacks, WordPress hacks, gebruik van onveilige wachtwoorden, noem het maar op; het zijn allemaal risico’s waar je jezelf voortdurend tegen moet blijven beschermen.

Meer informatie?

Wil je aan de slag met een nieuwe website op maat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Neem contact op

Wil jij ook een website die zijn werk doet? Een goed geoptimaliseerde website, app of systeemkoppeling kunnen we natuurlijk ook voor jouw bedrijf maken. Design, technische realisatie, content en zoekmachineoptimalisatie; we regelen het graag voor je.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van maatwerk websites

Evry

Een website met doelgroepspecifieke productpresentaties

OLCO

Een website waarin projectpagina’s de show stelen

Benthem Gratama

Een website waarin overzicht de hoofdrol speelt

DQ&A Media Group

Een meertalige, dynamische website voor een toonaangevend online marketingbureau