Sinds jaar en dag zijn wij vaste partner van een aantal creatieve bureau’s – grafisch ontwerpers, reclamebureaus en marketingbureaus – die hun creativiteit willen laten realiseren naar kwalitatief hoogwaardig websites. Of het nu gaat om een maatwerk WordPress thema, een website zonder CMS of een front-end voor welk-systeem-dan-ook: wij kunnen het realiseren.

Op basis van functioneel ontwerp maken we een begroting

Tijdens het ontwerpen houden we vinger aan de pols en geven we (ja soms ook ongevraagd) advies over de technische realisatie van het ontwerp.

We zijn uiteraard op de hoogte van de laatste webstandaarden en programmeertalen en adviseren wat het beste bij het uiteindelijke doel past. En andersom verwachten we ook dat jij je bestanden in Sketch aanlevert. En als je prototypes hebt is het al helemaal mooi.

Daarnaast bieden we hosting en onderhoudsabonnementen na het opleveren van de site in overleg met de opdrachtgever. Uiteraard mag eigen hosting ook, alleen gelden daarvoor een aantal aanvullende voorwaarden en niet alle hostingpartijen zijn geschikt.

Wil je meer weten over onze beproefde werkwijze? Neem contact met ons op! We kunnen je eventueel ook voorzien van een aantal referenties van andere creatieve bureau’s.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Bel Of laat een bericht achter

Onze klanten over ons

Ze hebben kennis, zijn flexibel en we kunnen er van op aan dat ze de (soms) krappe deadlines halen.

Ferry de Gier
Evers + de Gier

Onze specialisaties voor creatieve bureau's

WordPress plugin development
Websitebeheer en -onderhoud