SeepjeEen dynamische website die continu beter wordt

Home - Seepje
Producten - Seepje
'Tintelfrisse limoen geur‘ - Seepje
Zo werkt Seepje - Seepje

Seepje maakt de wereld elke dag een stukje beter. Of eigenlijk schoner. Nou ja, eigenlijk allebei. Seepje maakt wasmiddel, afwasmiddel en allesreiniger van de schillen van de Sapindus Mukkorossi-vrucht. Deze groeien in overvloed aan bomen in India en Nepal. Puur natuur, en voor een eerlijke prijs, zodat iedereen er beter van wordt. Wat bescheiden begon in het hoofd van twee Haagse jongemannen, is inmiddels een gerenommeerd merk geworden met een zeer uitgebreide productgamma. Tijd dus voor een professionaliseringsslag.

Een goed begin kent een duidelijk eind

Als je als ondernemer begint met je bedrijf en een beetje op de centen moet passen, dan is een WordPress-website op basis van een voorgekookte template helemaal geen slecht begin. Totdat je merk begint te groeien en je website steeds meer bezoekers trekt. Je publiek gaat meer eisen stellen aan je website, en als het goed is word je zelf ook kritischer: meer overzicht, veiligheid, details in de vormgeving, integratie met bedrijfs- en/of bestelsystemen, noem het maar op. Dat is het moment waarop je bij jezelf moet nagaan of de huidige template nog wel voldoet. De heren van Seepje vonden van niet, en vroegen ons daarom om de website op de schop te nemen, en er deze keer een maatwerkproject van te maken. Dat inzicht komt overigens vaak geleidelijk, zo ook bij Seepje. We begonnen er ooit met het aanpassen van de website binnen een bestaande template, maar liepen toch gauw tegen grenzen aan. Toen Seepje uiteindelijk met het lanceren van nieuwe producten ook de website wilde herdefiniëren, is gekozen om de website van een standaard thema om te bouwen naar maatwerk, en laat dat nou nét onze specialiteit zijn.

De beste websites zijn nooit ‘klaar’

Een effectieve website is tegenwoordig vrijwel nooit meer een momentopname, maar gaat continu met zijn tijd mee. Zoals een merk met de wens van de klant meebeweegt, zou een website zich ook steeds meer moeten schikken naar de wens van de gebruiker.  Voor de website van Seepje is dit het uitgangspunt bij de ontwikkeling. We helpen het bedrijf voortdurend om de website te verbeteren. Soms aan de buitenkant, soms onder de motorkap. Seepje groeit snel, en die groei moet online ook gefaciliteerd worden. Daarom is het nodig dat wij de website vlot en efficiënt met alle ontwikkelingen mee kunnen laten bewegen. De ene keer zijn het grote, structurele wijzigingen, een andere keer gaat het om de kleinste details. Hierbij hanteren we een kraakhelder devies: alle wijzigingen moeten de effectiviteit van de website maximaliseren. De wereld een stukje schoner maken is immers niet zomaar de eerste de beste opdracht!

Bekijk de website

Meer weten?

Ben jij de beperkingen van je huidige WordPress-template ook beu, en wil je een website die continu meegroeit met de behoeften van je publiek? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Meer informatie over dit project?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jorn Henkes

Jorn Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

REDEPT

Bekijk de case