REDEPTEen website van niveau voor een vastgoedadviesbureau

redept-frontpage
redept-kaart
redept-actueel

REDEPT adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van huisvesting en vastgoed. De klanten van REDEPT zijn organisaties voor wie vastgoed een belangrijke rol speelt. De adviezen hebben daarom niet alleen betrekking op de transactie, maar ook op de korte en lange termijndoelen van de klant. Bij gerenommeerde klanten hoort een solide, corporate website van niveau, en wij hadden de eer om deze te ontwerpen en te ontwikkelen.

Een solide ontwerp als visuele basis

We namen bestaande huisstijlelementen als vertrekpunt, en lieten ons inspireren door elementen uit het ‘material design’. Zo hebben we een frisse, moderne en overzichtelijke website weten te ontwerpen. Een grote, beeldvullende afbeelding en heldere koppen kijken lekker weg, terwijl de gemarkeerde tekstvlakken zorgen voor overzichtelijkheid op zowel desktop als mobiel. Ook qua indeling hebben we wat handigheidjes toegepast. Diensten worden bijvoorbeeld in één overzicht getoond. In plaats van naar een andere pagina te navigeren na een klik op een specifieke dienst, wordt de betreffende content getoond in een uitrolbaar veld onder de knop. Zo ben je als bezoeker nooit ver verwijderd van de andere diensten in het overzicht.

Een website van niveau vraagt om technisch vernuft

Voor een klant als REDEPT is een meertalige site een absolute must, vandaar dat de bezoeker de site ook in het Engels kan raadplegen. Daarnaast hebben we diensten, projecten en klanten intelligent onderling gelinkt, waarmee we de websitebeheerder veel werk uit handen nemen. Zo kan aan elke dienst een project gekoppeld worden, en deze koppeling wordt automatisch ook de andere kant op gemaakt. Daardoor kunnen zowel de content als de onderlinge links worden bijgehouden. Caching zorgt vervolgens voor een extra snelle website, wat het browsen weer een stuk prettiger maakt. Tenslotte geeft een interactieve kaart een helder, visueel overzicht van alle projecten van REDEPT.

Naar de website

Meer weten?

Heb jij ook oren naar een website van niveau die je werk uit handen neemt? Meertalig of niet, met of zonder interactieve kaart; wij regelen het graag voor je.

Neem contact op

REDEPT over ons

"Het is mooi om te werken met mensen die echt gedreven zijn om een mooi en onderscheidend product op te leveren. Vakmannen met oog voor detail, waarmee het een plezier is om mee te werken."

Leon van Leersum
REDEPT

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Paardenarts.nl

Bekijk de case