Pereira ConsultantsLeuker kunnen we het niet maken, of toch wel?

pereira-consultants-mensen
pereira-consultants

Ah, belastingen, fiscaal recht, notariële zaken… Niet voor iedereen onderwerpen om direct enthousiast van te worden, maar bij Pereira Consultants denken ze daar wel anders over. Deze excellente belastingadvies-boutique heeft veel aandacht voor haar cliënten, of het nu families of (hun) bedrijven zijn. Het bedrijf staat met twee stevige poten in de fiscaal juridische klei; één voor ondernemingen, de ander voor particulieren. Ze leveren mooi werk voor nog mooiere klanten, en vroegen ons te helpen de website leuker én makkelijker te maken. In tegenstelling tot wat onze vrienden met de blauwe enveloppen wel eens stellen, gaan die twee namelijk best goed samen.

Een professionele organisatie met grote ambities

Bedrijven als Pereira Consultants zien wij graag in ons portfolio. Je merkt aan alles dat er goed over zaken wordt nagedacht, maar ook de vertaling naar de uitvoering krijgt de aandacht die het verdient. Over het algemeen is dat een succesformule, zeker wanneer er een website gebouwd moet worden. Het eindresultaat is dan ook helder en overzichtelijk, met een passende, ‘corporate’ uitstraling.

Mensen als motor = Smoelenboek!

Een bedrijf als Pereira Consultants leunt voor een groot deel op kennis en ervaring. Met andere woorden; op de mensen die het werk doen. De persoonlijke benadering van de organisatie schreeuwt als het ware om een uitgebreide profilering van de werknemers. Daarom heeft iedere medewerker een prominente plaats gekregen in het smoelenboek. Professionele foto’s, die met een muisklik veranderen in uitgebreide profielomschrijvingen. Daar wordt niet alleen de website, maar ook het merk als geheel transparant en persoonlijk van.

Naar de website

Meer weten?

Zie jij zo'n (website met een) uitgebreid smoelenboek ook wel zitten? Neem contact met ons op en we kijken samen hoe we je personeel er zo mooi mogelijk op krijgen! 

Neem contact op

Meer informatie over dit project?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Benthem Gratama

Bekijk de case