Orthodontist ZoetermeerEen informatieve website met zeer goede lokale vindbaarheid

Orthodontistenpraktijk-Zoetermeer-single
Orthodontistenpraktijk-Zoetermeer

Samen met Maaike Media realiseerden we op basis van WordPress een website voor Orthodontistenpraktijk Zoetermeer. Het doel van deze site was om informatie te bieden over de praktijk, inschrijvingen en verwijzingen te verwerken, en last but not least om de lokale bekendheid van de praktijk te vergroten. We maakten daarom een overzichtelijke site, waarin je snel de informatie vindt die je zoekt. Een transparante, goed indexeerbare site, die vooral lokaal heel erg goed scoort. Waarom lokaal, zul je misschien denken? Nou, omdat internet juist veel kansen biedt als je je richt op een zeer specifieke doelgroep binnen een beperkt afzetgebied.

“Internet? Maar ik ben toch maar een lokale ondernemer?”

Veel ondernemers vragen zich wel eens af of internet nu wel zo’n belangrijke rol speelt voor lokaal opererende bedrijven. Het antwoord is volmondig “ja”! We staan gelukkig niet alleen in deze overtuiging, want je ziet steeds meer lokale en regionale bedrijven de sprong wagen naar online. Op die manier maak je gebruik van kansen die de concurrentie laat liggen, puur omdat voor hen op het eerste gezicht de noodzaak voor online profilering ontbreekt. Niets is echter minder waar, want een lokale klant oriënteert zich immers ook vaak eerst op internet. Dat geldt uiteraard niet alleen voor de orthodontist, maar ook voor de koffietent op de hoek, de groenteboer of de opticien.

Zoekmachines houden van specifieke content

Hoe specifieker je verhaal, des te beter je naar voren komt binnen de zoekresultaten van gebruikers met een hele specifieke behoefte. In het geval van OrthodontistZoetermeer.nl zit die specifieke behoefte al overduidelijk in de naam besloten. Juist de combinatie van een specifieke dienst of product met een specifieke geografische locatie maar jouw website in de ogen van zoekmachines heel relevant. Zeker voor gebruikers van wie bekend is dat ze zich in jouw afzetgebied bevinden op het moment dat ze hun zoekopdracht geven!

Naar de website

Meer weten?

Wil jij ook lokaal een stuk beter gevonden worden en zo een groter aandeel van de lokale markt bedienen? We regelen het graag voor je.

Neem contact op

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Paardenarts.nl

Bekijk de case