Operation ExitEen waar feest voor hobbyspeurneuzen

operation-exit
Schermafdruk 2017-10-02 16.37.20

Een waar feest voor hobbyspeurneuzen

Een baron, een landhuis in Den Haag en een een verborgen schat; de ideale ingrediënten voor een spannend verhaal én een perfect vertrekpunt voor een unieke escape room! Voor Operation Exit maakten wij een website waar goed uit blijkt wat de deelnemers te wachten staat, zonder dat er direct details weg worden gegeven. Elementary, my dear Watson!

Zoeken, boeken & bezoeken

Het is een tweetalige website geworden die er natuurlijk lekker spannend uitziet. Daarnaast moet de site natuurlijk ook uitnodigen tot het boeken van een tijdsslot voor deelname. Daarom hebben we op verschillende plekken in de site reserveringsknoppen ingebouwd. Die knoppen leiden naar de geïntegreerde bestelmodule: hier selecteer je een beschikbaar tijdsslot en je rekent even gemakkelijk af met iDEAL. In een paar stappen ben je klaar om jezelf in het avontuur te storten!

Facebook Hall of Fame

Welopgevoede burgers houden zich natuurlijk aan de meldplicht voor gevonden schatten, en in het geval van Operation Exit worden de vinders als beloning vereeuwigd in de Hall of Fame; een slim stukje techniek dat er voor zorgt dat op facebook geplaatste foto’s op een specifieke pagina in de website worden getoond. Handig? Jazeker, want dat scheelt de beheerder een hoop dubbel werk.

Bekijk de website

Meer weten?

Ook behoefte aan een website met een boekingsmodule en/of betaalmodule? Neem contact met ons op en wij helpen je graag een stapje verder.

Contact opnemen

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

DQ&A Media Group

Bekijk de case