OLCOEen website waarin projectpagina’s de show stelen

OLCO is een bureau dat adviseert bij de bouw en ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. Denk aan duurzame zwembaden, sportcomplexen, gemeentehuizen en scholen, waar mensen graag (terug)komen. In opdracht van ontwerpbureau Ready for take-off en OLCO maakten we op basis van een tot in de puntjes uitgewerkt design een gloednieuwe website.

OLCO Groots denken concreet maken in maatschappelijk vastgoed
OLCO Projecten
OLCO Projecten kaart
OLCO Werkwijzen

Ontwerpkaders

Het ontwerp van de website heeft een duidelijk vastgelegde structuur, die we in de WordPress admin hebben overgenomen. Zo kan de website precies volgens de kaders die gesteld zijn in het ontwerp gevuld worden. Het is een website geworden met een groot aantal verschillende elementen, en daarmee ook een aantal technische uitdagingen voor ons. Zo hebben de afbeeldingen op de website zeshoekige kaders, terwijl de afbeeldingen die geüpload worden gewoon vierkant of rechthoekig van vorm zijn. De techniek zorgt in dit geval voor de complexe kaders!

Waar het allemaal om draait

Het hart van de website wordt gevormd door de projectpagina’s. Dit is een verzameling van het werk dat OLCO heeft uitgevoerd. Je kunt de verschillende projecten raadplegen als lijst, maar ook op een geografische kaart. Zowel de lijst als de kaart zijn volledig te filteren en te doorzoeken. Elke projectpagina bevat vervolgens een gedetailleerde omschrijving van het project, inclusief een reeks bouwupdates. Met een korte nieuwsupdate die OLCO bij elk project kan plaatsen, houdt het bedrijf de projecten actueel. Op deze manier wint elke projectpagina aan relevantie, en zorg je er als bedrijf voor dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Bekijk de website

Meer weten?

Wil jij ook een website waarop je al je projecten overzichtelijk en tot in detail kunt presenteren? Wij helpen je graag in het zadel.

Neem contact op

Meer informatie over dit project?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Thomas van der Westen

Thomas van der Westen

  • 070 820 0572

Volgende case

DQ&A Media Group

Bekijk de case