Boost eventsEen makkelijk te beheren website voor een evenementenbureau

boostevents
Boost events citygame scheveningen

Organiseren is een vak apart en Boost Events is er goed in. Boost Events organiseert bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en personeelsuitjes in Scheveningen, voornamelijk op het strand. Op basis van het design van Maaike Media maakten wij een frisse, overzichtelijke, makkelijk te beheren site, waarin elke activiteit tot in detail wordt uitgelicht.

Een aantrekkelijke front-end en een makkelijk te beheren back-end

Boost Events heeft maar liefst 37 events in haar portefeuille, en uiteraard worden deze ook vaak geüpdatet. Dat geeft niet alleen een ruime keuze voor klanten, maar het vraagt ook om intensief beheer. In de back-end van de site kunnen activiteiten niet alleen vlot aangemaakt en gekoppeld worden aan een van de categorieën, maar ze zijn achteraf ook makkelijk aan te passen.

Naar de website

Meer weten?

Wil jij ook een makkelijk te beheren website waarop je veel verschillende producten en/of diensten kunt presenteren? Neem contact met ons op en we helpen je graag uit de brand.

Neem contact op

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Orthodontist Zoetermeer

Bekijk de case