LVSIEen passend studiebegeleidingsinstituut is zó gevonden

LVSI-homepage
LVSI-huiswerk-instituten-zoeken

De Landelijke Vereniging van StudiebegeleidingsInstituten (LVSI) heeft zichzelf tot doel gesteld om de kwaliteit van studiebegeleiding in Nederland te waarborgen en te bevorderen. Om dat te bereiken, moeten ouders, scholen én studiebegeleidingsinstituten over de meest actuele en relevante informatie beschikken. Wij hadden de eer om samen met Maaike Media een transparante, overzichtelijke site te maken die dit doel maximaal dient.

Een zoekfunctie voor betere studiebegeleiding

Om te beginnen hebben we voor elk van de drie doelgroepen een eigen landing page gemaakt, waar alle voor hen relevante informatie op een toegankelijke manier wordt gepresenteerd. Een belangrijke verbetering hierbij ten opzichte van de oude site is dat er veel beter nagedacht is over de indeling, waardoor de drie doelgroepen makkelijk hun weg vinden. Om het nóg eenvoudiger te maken hebben we een zoekfunctie in de website geïntegreerd, waarmee gezocht kan worden naar een passend, erkend instituut met allerlei filters. Deze zoekfunctie filtert op basis van locatie, berekent welke locaties het dichtste bij zijn en toont deze op de kaart of in een lijst.

Eerlijk, onpartijdig en actueel

Studiebegeleidingsinstituten hebben de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op een pagina met behulp van een simpel én een uitgebreid profiel. Omdat de LVSI onpartijdig is, mogen er geen aangesloten instituten worden voorgetrokken. Daarom hebben wij de homepage voorzien van een intelligent script dat op een eerlijke manier beurtelings de aangesloten instituten weergeeft. Er wordt bijgehouden hoe vaak instituten zijn weergegeven, zodat elk instituut evenveel weergaven krijgt. Tenslotte hebben we voor de nieuwssectie een koppeling gemaakt met de website ‘Onderwijsnieuwsdienst’. Naast nieuwsberichten van het LVSI, zijn er op de website dus gedeeltelijk nieuws van een andere, gerenommeerde website te vinden. Dat zorgt ervoor dat de site met grote regelmaat actuele informatie te bieden heeft.

Naar de website

Meer weten?

Zit jij ook te springen om een site waar je handenvol informatie met behulp van een slimme zoekfunctie en doelgroepspecifieke landing pages in een handomdraai overzichtelijk en toegankelijk maakt? Neem gerust contact met ons op; we denken graag met je mee!

Neem contact op

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Verborgen Tuinen

Bekijk de case