Lifehammer ProductsEen website die ergens op slaat

Safety Hammer Plus – Lifehammer Products
Safety Hammer Plus – Lifehammer Products buy
Home – Lifehammer Products
Historie – Lifehammer Products navigatie
Safety Torch Synergy – Lifehammer Products

Iedereen kent ze wel; de oranje hamertjes in de auto waarmee je in een noodsituatie een ruit kunt inslaan en zelfs je gordel kunt doorsnijden. Lifehammer Products zit achter deze iconische levensreddertjes, maar dat is niet alles. Ze hebben een keur aan veiligheidsproducten voor op de weg ontwikkeld. Lifehammer Products kun je krijgen bij de dealer en de autospeciaalzaak, maar bijvoorbeeld ook bij de bouwmarkt. Zelfs auto-, bus- en vrachtwagenproductenten leveren de producten bij aflevering in hun voertuigen. Hoewel we er misschien geen levens mee redden, hebben wij het bedrijf wel op een andere manier iets goeds gebracht. We hebben de website volledig herschreven naar WordPress, zodat de heren en dames van Lifehammer Products de website voortaan in eigen beheer kunnen bijhouden.

Alles onder controle

Het is fijn om als bedrijf de teugels van je eigen website in handen te hebben. Je wilt immers niet voor elk wissewasje een programmeur, een contentcreator, een tekstschrijver of een andere externe aan zijn of haar jasje moeten trekken. Dat is één van de redenen waarom mensen graag met WordPress werken. Met een klein beetje oefening ben je in staat om eigenhandig nieuwe berichten of pagina’s te publiceren of bestaande berichten aan te passen. De bestaande structuur van de website van Lifehammer Products hebben we helemaal omgezet naar WordPress. Elke regel tekst uit de originele code hebben we een plek gegeven in de nieuwe WordPress back-end.  De website was van origine al meertalig, en met WordPress is nu ook dat aspect een stuk gemakkelijker te beheren.

Mag ’t ietsje meer zijn

Uiteraard bleef het niet alleen bij het omzetten van de website naar WordPress, we hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd. Eén van de meest in het oog springende veranderingen is dat Lifehammer Products nu in staat is om in de store locator alleen verkopers te tonen die het specifieke product leveren dat de bezoeker op dat moment bekijkt. Dat scheelt de klant een hoop onnodige webshopbezoeken en loze ritjes. Daarnaast hebben we ook een aantal Adwords campagnes opgezet, om de vindbaarheid en het verkeer naar de site te verbeteren.

Bekijk de website

Meer weten?

Wil jij je website ook volledig omgezet hebben naar Wordpress, zodat je zelf voor een groot deel de controle hebt? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Meer informatie over dit project?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Benthem Gratama

Bekijk de case