GarvoEen portal waar dealers van Garvo digitaal kunnen bestellen

Bestellingen doorbellen, mailen of zelfs faxen is niet meer van deze tijd. Bovendien heb je het als verkoper van diervoeders al druk genoeg. Datzelfde geldt trouwens voor de producent. Tijd dus voor Garvo, een producent van verantwoorde diervoeding, om een slimme oplossing te bedenken die iedereen tijd en geld bespaart. Daar kwamen wij om de hoek. Het werd een E-ordersysteem in de vorm van een online portal, die in directe verbinding staat met het ERP-systeem van Garvo. Zo vist geen enkele dealer nog naast het net, en blijven alle voerbakjes gevuld.

Elke bestelling is anders

Dealers van Garvo heb je in alle soorten en maten. Winkels en groothandels die Garvo-producten verkopen, moeten bestellingen in verschillende samenstellingen kunnen plaatsen. Het was dus essentieel om een functionaliteit in te bouwen waarbij tijdens het maken van een bestelling gelijk de prijzen worden berekend bij het bestelde gewicht. Zo krijgt de dealer bijvoorbeeld direct te zien of hij een afnamekorting krijgt. Orders kunnen tussentijds opgeslagen worden en op een later moment verzonden worden. Een dealer kan dus gedurende de hele week een order samenstellen, en de order pas op zaterdag inzenden.

Bij de tijd en bij de pinken

Alle faxapparaten kunnen eindelijk de deur uit, en mailtjes sturen of bellen naar Garvo is ook een bezigheid van het verleden. Het E-ordersysteem is zoals gezegd immers aangesloten op het ERP-systeem van Garvo. Orders worden ‘live’ verwerkt. De productcatalogus, beschikbaarheid en voorraadstatus in de portal zijn dus altijd up-to-date. Daarnaast kunnen dealers hun orderhistorie inzien, en zo hun inkoop beter afstemmen op de vraag. Facturen inzien hoort er natuurlijk ook bij, net als het raadplegen van productinformatie. Eén handigheidje wat we tot slot nog even in de spotlight willen zetten is de mogelijkheid om vanuit de portal productetiketten te genereren, die de dealer vervolgens zelf kan printen. Het enige wat de dealer eigenlijk nog wel even zelf moet doen, is het voer verkopen. Gelukkig heeft hij of zij daar dankzij het E-ordersysteem nu zeeën van tijd voor over.

Meer weten?

Ben jij ook op zoek naar een online, geautomatiseerd bestelsysteem dat met je ERP-systeem kan praten? Wij vertellen je er graag meer over.

Neem contact op

Meer informatie over dit project?

Wil je weten hoe jouw onderneming verder kan komen met een webapplicatie op maat?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Evry

Bekijk de case