EvryEen website met doelgroepspecifieke productpresentaties

Home – Evry
Prijzen – Evry
Acupunctuur – Evry
Acupunctuur – Evry (1)

Evry biedt (para)medici alle tools om de administratie goed mee te regelen. Meer tijd voor de cliënt is het uitgangspunt, en met die missie zal iedereen het eens zijn. De vraag van Evry aan ons ging wat verder dan het maken van een nieuwe website. De productpresentatie moest aansluiten bij de beleving van een aantal specifieke doelgroepen, en de website moest elk van die doelgroepen de snelste weg bieden naar de voor hen meest relevante informatie.

Starten met een contentanalyse

Met behulp van een aantal brainstormsessies hebben we samen met Evry een contentanalyse gemaakt. Bij dit soort projecten is het namelijk nodig om ervoor te zorgen dat alle bestaande content een goede, nieuwe plek op de website krijgt. Daarnaast kunnen we op deze manier bepalen welke nieuwe content er gemaakt moet worden en waar deze een plek krijgt. Zo krijg je een naadloos geheel van relevante (bestaande en nieuwe) content.

Landing pages

Voor een aantal specifieke doelgroepen hebben we landingspagina’s (landing pages) gemaakt. Met een specifieke landingspagina in plaats van een generieke home page, kun je je namelijk beter richten tot specifieke doelgroepen. Denk aan een bepaalde beroepsgroep, die wellicht andere zoektermen gebruikt dan een generieke bezoeker. Zo stijgt de relevantie van jouw webpagina voor de doelgroep, ten opzichte van webpagina’s op andere sites. Dat zie je uiteindelijk terug in je Google ranking. Nog een voordeel van doelgroepspecifieke landing pages is dat je alle informatie helemaal op de wensen en verwachtingen van je doelgroep kunt afstemmen. Dat vergroot de kans op conversie natuurlijk aanzienlijk!

Upgrades all across the board

We hebben de website een compleet redesign gegeven en een prijscalculator toegevoegd. Ook kan Evry voortaan zelf formulieren maken op haar webpagina’s. Als kers op de taart beschikt Evry nu over een in de website geïntegreerde online helpdesk, en klanten kunnen vanaf heden ook gebruikmaken van de gloednieuwe FAQ. Met andere woorden: deze website kan er voorlopig weer even tegenaan!

Bekijk de website

Meer weten?

Wil jij ook een website die elk van je doelgroepen op zijn wenken weet te bedienen? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Meer informatie over dit project?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Thomas van der Westen

Thomas van der Westen

  • 070 820 0572

Volgende case

OLCO

Bekijk de case