DQ&A Media GroupEen meertalige, dynamische website voor een toonaangevend online marketingbureau

dqna-frontpage
dqna-services
dqna-clients

DQ&A adviseert en ondersteunt al sinds de oprichting in 2001 adverteerders, mediabureaus en uitgevers bij hun digitale marketingactiviteiten. Dit doen ze met twee divisies, vanuit kantoren over de gehele wereld. En met succes, want met klanten als Transavia. Telfort, ANWB en KPN mag je ze best tot de top in hun sector rekenen. Wij mochten ze helpen bij het bouwen van hun nieuwe, internationaal georiënteerde website.

Voor een specialist op het gebied van digitaal adverteren is een goede ‘web presence’ natuurlijk onmisbaar. Dat begint bij het hebben van een aantrekkelijke, goed werkende website. Deze moet perfect aansluiten bij de verwachtingen van potentiële klanten. Daarom maakten wij een multi language website voor DQ&A op basis van WordPress. De content van deze website kan op verschillende, slimme manieren worden gepresenteerd.

Internationaal, dus multilanguage

Voor een bedrijf dat in meerdere landen actief is, is een meertalige website geen overbodige luxe. Met Engels als standaard kom je een heel eind, maar als je klanten in hun eigen taal aanspreekt, heb je toch al snel een streepje voor. Voor DQ&A betekent dit een site in maar liefst vijf talen. Op elke pagina kan gemakkelijk gewisseld worden van taal. Zo raakt geen enkele klant de weg kwijt.

Elke divisie een eigen subsite

DQ&A werkt vanuit twee divisies die elk een eigen specialisme en een eigen doelgroep hebben. Dat schreeuwt om een specifieke benadering per divisie. Daarom voorzagen wij beide divisies van DQ&A van een eigen subsite; DQ&A One en Adsimilis.

Verschillende soorten pagina’s

Het is belangrijk om de bezoeker geboeid houden en verschillende soorten informatie op de best passende manier te presenteren. Daarom hebben we een aantal uiteenlopende pagina-indelingen gemaakt met elk een eigen karakter. Enkele voorbeelden hiervan zijn de pagina’s: ‘history timeline’, ‘about’, ‘case studies’ en ‘careers’. Allemaal in dezelfde stijl, maar omdat de onderwerpen verschillen ook allemaal nét weer een tikje anders.

Naar de website

Meer weten?

Een internationaal georiënteerde website als die van DQ&A kunnen we natuurlijk ook voor jouw bedrijf maken. Multilanguage, localized content, subsites en verschillende soorten pagina’s; we regelen het graag voor je.

Neem contact op

DQ&A over ons

Super blij zijn wij met de samenwerking met Jannes & Mannes. Onze website straalt uit wat we willen, internationaal & vooruitstrevend. De samenwerking was ook prettig, onze wensen en ingewikkelde opzet met meerdere talen, menu's en divisies werden allemaal goed opgelost. Met uiteindelijk een resultaat om trots op te zijn!

Saskia Baneke - Delfgaauw
DQ&A

Meer informatie over dit project?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Pereira Consultants

Bekijk de case