Club 25 RotterdamEen promotionele website met een afgeschermd gedeelte voor leden

Club25 home
Screenshot-2016-03-18-15.07.44
Club25 geschiedenis

De netwerkorganisatie Club 25 zet zich in voor de promotie van Rotterdam en helpt zo de beeldvorming over deze stad positief te beïnvloeden. Samen met designbureau Evers + De Gier maakten we een website ter promotie van het initiatief, dat al ruim 50 jaar bestaat.

Rotjeknor in de schijnwerpers

in 1966 constateerden 25 Rotterdammers met een journalistieke en PR-gerelateerde achtergrond dat de Rotterdamse haven destijds flink gepromoot werd, maar dat de stad zelf niet altijd de aandacht kreeg die ze verdiende. Als reactie hierop besloten men een ‘vriendenclub’ op te richten met als doel om elke maand bijeen te komen om alle elementen en evenementen die Rotterdam zo uniek maken in de schijnwerpers te zetten. Zo wordt bijvoorbeeld elk jaar de Rotterdam Promotie Prijs uitgereikt aan individuen en initiatieven die een betekenisvolle meerwaarde hebben geleverd aan het imago van Rotterdam.

Informatie voor en achter de schermen

Voor de schermen biedt de website informatie over het initiatief zelf, maar ook over de doelstellingen en de daaraan gekoppelde werkzaamheden die de leden verrichten ter promotie van de stad. Daarnaast heeft de site ook een afgeschermd gedeelte voor de leden van Club 25. Na het inloggen kunnen zij bijvoorbeeld de agenda inzien, of middels een smoelenboek meer informatie opvragen over andere leden.

Naar de website

Meer weten?

Ook behoefte aan een website met een publiek toegankelijk gedeelte én een afgeschermde omgeving voor het delen van interne informatie? Wij helpen je graag een stapje verder.

Neem contact op

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Lifehammer Products

Bekijk de case