Buiten OrganisatieadviesEen onepager voor een organisatieadviesbureau uit Arnhem

buiten
Schermafdruk 2017-10-02 16.39.51

Organisaties die actief zijn in de fysieke leefomgeving kloppen aan bij Buiten Organisatieadvies met strategische, organisatorische en bedrijfskundige vraagstukken. Een hele mond vol, maar in de kern gaat het om drie mannen die van doorpakken houden en organisaties graag vooruit helpen met concrete oplossingen. Samen met Studio Het Mes maakten wij een overzichtelijke onepager met een blog waarop Buiten Organisatieadvies ervaringen met de wereld deelt.

In één oogopslag

Een onepager geeft in één scrollbare pagina de belangrijkste informatie over een bedrijf weer. Het dwingt je om kort en bondig te blijven en tekstelementen af te wisselen met beeld, zodat de doelgroep niet halverwege het scrollen afhaakt. Een prima manier dus om jezelf te dwingen een kernachtige omschrijving van je bedrijf te maken, maar toch volledig te zijn. Uiteindelijk moet de doelgroep natuurlijk ook aangespoord worden om contact op te nemen, vandaar dat ook de call to action niet ontbreekt.

Even bijpraten

Nu is het natuurlijk ook weer niet zo dat veel (relevante) content je website schaadt (integendeel), vandaar dat we ook een aparte blog hebben toegevoegd. In het geval van Buiten Organisatieadvies kunnen alle drie de heren vanuit hun eigen expertise en in eigen beheer de website verrijken en zo hun doelgroep voorzien van nieuwe inzichten.

Meer weten?

Wil jij je (toekomstige) klanten ook graag op de hoogte houden van wat er reilt en zeilt binnen jouw vakgebied? Een blog is zo gemaakt, je hoeft feitelijk alleen maar even contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Meer weten?

Heb jij inmiddels passie gekregen voor onze passie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, antwoord op (bijna) al je vragen of gewoon een prettig gesprek over online ontwikkelingen.

Jan Henkes

Jan Henkes

  • 070 820 0572

Volgende case

Evry

Bekijk de case