Online strategie voor bedrijven en organisaties

Wij zijn een full service digitaal bureau. We ontwikkelen websites voor MKB bedrijven en (non-profit) organisaties. Waar voorheen onze focus lag op de techniek zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een full service aanbod. Want bij een website komt meer kijken dan alleen de techniek.

Wij vertalen de doelstellingen van jouw organisatie naar een online identiteit en een effectieve website die jou helpt je doelen te behalen.

Hoe doen we dat dan?

Dit begint allemaal bij een degelijke online strategie. Zonder strategie en doelstellingen geen resultaat. Daarnaast zorgen we voor een mooi plaatje én een mooi praatje en uiteraard de beste techniek. We kiezen niet blindelings voor WordPress, maar kijken wat bij de strategie past.

Wil je meer weten over onze beproefde werkwijze? Of hoe wij scrum bij jouw project kunnen toepassen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek

Hebben we een website gerealiseerd? Dan begint het feest eigenlijk pas. Bezoekers komen niet vanzelf naar je site. Daar zijn heel veel manieren voor, zoals zoekmachines en online advertising.

Scrumm!?

Ja! Zeker bij websites die continue door ontwikkeld worden gebruiken we de scrum methode.

Wil je meer weten over onze beproefde werkwijze? Of hoe wij scrum bij jouw project kunnen toepassen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek

Meer weten?

Welke doelen wilt u met uw organisatie behalen? We praten je graag bij over de mogelijkheden.

Neem contact op

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Bel Of laat een bericht achter

Onze klanten over ons

Super blij zijn wij met de samenwerking met Jannes & Mannes. Onze website straalt uit wat we willen, internationaal & vooruitstrevend. De samenwerking was ook prettig, onze wensen en ingewikkelde opzet met meerdere talen, menu's en divisies werden allemaal goed opgelost. Met uiteindelijk een resultaat om trots op te zijn!

Saskia Baneke - Delfgaauw
DQ&A

Onze specialisaties voor bedrijven

Websitebeheer en -onderhoud